Veiling stoelen en lichtreclame vm. bioscoop De Kroon te Zwolle groot succes!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments
De verkoop van de stoelen en de lichtreclame van de vm. bioscoop De Kroon in Zwolle was een doorslaand succes! Binnen een mum van tijd waren alle stoelen verkocht, afgelopen zaterdag waren wij samen met andere vrijwilligers ter plaatse om te assisteren tijdens de ophaaldag van de stoelen. Deze dag werd ook de lichtreclame welke jarenlang boven op het gebouw stond geveild door de Burgemeester van Zwolle, Henk Jan Meijer.

Scheffer Groep stelde de stoelen en de lichtreclame beschikbaar voor de verkoop/veiling, welke in totaliteit circa € 15.000,00 heeft opgebracht! Dit totale bedrag komt geheel ten goede aan de stichting: ”Schipper mag ik ook eens varen?”. Daarnaast hebben wij personeel beschikbaar gesteld die de stoelen demonteerden en hielpen ten tijde van de ophaaldag.

”Schipper mag ik ook eens varen?” verzorgt meerdaagse vaartochten voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. De stichting zet zich in om maatschappelijke deelname, integratie en emancipatie van deze mensen te bevorderen. Het doel is een belangrijke bijdrage te leveren aan het terugdringen van het isolement waarin velen zich bevinden. Onder hen zijn ook familieleden en verzorgers.

De foto’s zijn gemaakt door Picmaickel.nl die in opdracht van de Scheffer Groep dit gehele project foto’s zal maken.