Totaalsloop voormalig brandweerkazerne te Zwolle

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat de Scheffer Groep de opdracht voor de totaalsloop en asbestsanering van de voormalig brandweerkazerne in Zwolle heeft aangenomen!

De voormalig brandweerkazerne ligt aan de Harm Smeengekade, direct tegen het centrum van Zwolle aan. De Scheffer Groep kwam bij de aanbesteding al meest gunstige partij uit de bus, dit mede doordat wij met het beste plan van aanpak hebben ingeschreven.

De sloopwerkzaamheden zullen begin juni 2018 starten en voortduren tot eind september 2018. We zullen starten met de asbestsanering en de inpandige sloopwerkzaamheden. Het gebouw is aan zowel de zijkant als aan de achterzijde strak tegen de naastliggende panden aangebouwd. Het sloopwerk zal dus met uiterste precisie moeten worden uitgevoerd.

Met wederom een opdracht in het centrum van Zwolle kunnen wij gerust zeggen dat wij een specialist zijn op het gebied van binnenstedelijke totaalslopen. Zeer recentelijk hebben wij de voormalig discotheek ‘’X-Ray’’ aan de Blijmarkt in Zwolle letterlijk tussen de bebouwing weggeplukt. Vorig jaar moest de voormalig bioscoop ‘’De Kroon’’ er aan geloven, en het jaar daarvoor de voormalig bibliotheek. Ook deze beide projecten lagen midden in het drukke centrum van Zwolle.

Door van te voren goed de risico’s in kaart te brengen, en er tijdens de sloop alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken, kunnen wij gerust zeggen dat dergelijke opdrachten, mede door het juiste personeel en equipment, ons op het lijf staan geschreven!