Time Lapse video totaalsloop voormalig ”X-Ray” discotheek te Zwolle

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Recentelijk heeft de Scheffer Groep de totaalsloop van voormalig discotheek de ”X-Ray” in Zwolle uitgevoerd, en inmiddels afgerond! De sloop is onderdeel van het project ”De Blijde”. Wanneer dit project is gerealiseerd herbergt het 11 luxe appartementen en 5 fantastische penthouses.

Omdat de ruimte zéér beperkt is gebruikten wij hier een Volvo ECR235E 25 tons binnendraaier, deze heeft letterlijk een baan gemaakt tussen de te handhaven gebouwen. Om een begin te kunnen maken was de Blijmarkt de eerste twee dagen afgesloten, en hebben wij het verkeer middels verkeersbegeleiders veilig omgeleid. Dergelijke werken in het centrum van een grote stad brengt altijd enige overlast met zich mee, door een goede werkvoorbereiding en de juiste mensen zijn wij in staat om dit tot een minimum te beperken!

De Scheffer Groep heeft reeds jaren ervaring met complexe, binnenstedelijke sloopwerken. Zo sloopten wij de afgelopen jaren de voormalig bioscoop en bibliotheek in het centrum van Zwolle, dit met minimale hinder voor de omgeving, maar met maximale veiligheid!

Van de sloop aan de Blijmarkt is door Sijtze de Boer (Copyright) een Time Lapse video gemaakt, die u hieronder kunt bekijken.

Timelapse Blijmarkt Zwolle