Scheffer Groep in het SGS bulletin

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Recent heeft Scheffer Groep hét duurzame sloopproject voor de Gemeente Zwolle mogen uitvoeren. Voor dit project hebben wij de Verificatieverklaring Circulair Sloopproject aangevraagd bij SGS én uiteindelijk behaald.

”Met de sloop van het Combigebouw in Zwolle, in opdracht van de gemeente, heeft Scheffer Groep een circulair visitekaartje afgegeven. Dankzij een gedegen sloop- en scheidingsplan, zorgvuldig sloopwerk en een zeer gedreven projectteam wist het bedrijf ruim 98 procent van alle uit sloop vrijgekomen materialen te behouden voor hergebruik en/of recycling. Daarmee is ruimschoots voldaan aan de certificatie-eisen uit de Verificatieregeling Circulair Sloopproject. Deze regeling voorziet in een vrijwillige, onafhankelijke verificatie van een sloopproject op circulariteit, als aanvulling op het BRL SVMS-007 certificaat ‘Veilig en Milieukundig Slopen’. SGS INTRON Certificatie voerde de projectverificatie in Zwolle uit en overhandigde Scheffer Groep recent de Verificatieverklaring Circulair Sloopproject.”

Bovenstaand een greep uit het SGS bulletin van december 2022. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw meer op pagina 6 en 7 in onderstaand bulletin!

SGS Bulletin december 2022