Schade bedrijfspand Scheffer Groep: € 1.000,00 voor de gouden tip!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

In de avond of nacht van woensdag 17 april op donderdag 18 april hebben één of meerdere personen diverse ramen van ons pand aan de Rondweg 82 in Wezep beschoten met naar alle waarschijnlijkheid een luchtdrukwapen. De schade loopt op in de duizenden euro’s. Er is direct aangifte gedaan van dit voorval en de Politie neemt de zaak hoog op!

Uiteraard zijn wij samen met de Politie naarstig opzoek naar de daders van deze laffe streek. Zowel de Politie, media en wij vragen via diverse wegen een getuigenoproep. Tevens bekijken wij samen met de Politie de camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord die avond/nacht dan willen wij u vragen dit te melden bij de Politie. Dit kan telefonisch op het nummer: 0900-8844. Anoniem kan dit via: 0800-7000.

Scheffer Groep looft eenmalig een beloning uit van € 1.000,00 voor degene die de juiste tip geeft over welke persoon of personen die ons pand hebben beschoten.

Wij verzoeken u om uw eventuele melding rechtstreeks bij de Politie te doen, zodat deze direct op de juiste plek terecht komt!

Als laatste willen wij u vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen, op welke manier dan ook. Om zo de pakkans te maximaliseren. Wij zullen dit zeer waarderen!

Zoals omschreven reiken wij één maal een beloning uit van € 1.000,00 mocht de gouden tip er tussen zitten.