De Bonte Wever in Assen is fors uitgebreid. De toevoeging van 80 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementen locatie en meerdere (vergader)zalen maken De Bonte Wever in de toekomst een nog grotere landelijke speler op het gebied van hotellerie, evenementen en (zakelijke) bijeenkomsten.

Om ruimte te creëren voor deze uitbreiding heeft de Scheffer Groep het schaatsstadion met de 400 meter lange schaatsbaan gesloopt. Daarnaast hebben wij in de te handhaven bebouwing diverse handsloopwerkzaamheden uitgevoerd. Het vrijgekomen beton- en asfaltpuin hebben wij ter plekke gebroken tot een nieuw granulaat. Dit dient als fundament bij de nieuwbouw.

Naast de sloopwerkzaamheden hebben wij ook al de (ondergrondse) infra ten behoeve van de nieuwbouw uitgevoerd. Aansluitend voerden wij de terreininrichting uit, zo hebben wij bijvoorbeeld een groot nieuw parkeerterrein aangelegd, evenals de nieuwe terrassen om de accommodatie heen.

Klikt u hier voor het complete nieuwsartikel van De Bonte Wever zelf. Hier vindt u ook andere nieuwsberichten met betrekking op deze mooie uitbreiding!

Voor de Scheffer Groep is dit een mooie referentie, waar wij enorm trots op zijn! Onze diversiteit komt bij dit project duidelijk naar voren. Van sloopwerk en mobiel puinbreken tot grond-, straat- en rioleringswerk.