Wie zijn wij?

De Scheffer Groep werkt Veilig en is Vakkundig en Veelzijdig. Deze termen klinken als een leuke reclameslogan, maar voor ons staan deze drie V’s elke dag en elke minuut centraal. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid bij iedere vorm van dienstverlening.

We investeren in mens, materieel en opdrachtgever. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold via zowel interne als externe cursussen en opleidingen. Mede daardoor zijn al onze bedrijfsonderdelen gecertificeerd. Alle leidinggevenden zijn in het bezit van het certificaat ‘Veiligheid voor Leidinggevenden’. Uitvoerende medewerkers beschikken minimaal over het certificaat ‘Basisveiligheid (VCA)’.

Vanuit onze hoofdvestiging in Wezep werken we door heel het land. We ontwikkelen het fysieke bedrijf voortdurend; medio 2008 is onze opslagcapaciteit uitgebreid met een hal van 1300 m2 om plaats te bieden aan ons grote assortiment machines en gereedschappen. Tevens hebben we vanaf dan een ultramoderne werkplaats van
350 m2. Daarin houden onze eigen monteurs voertuigen, machines en gereedschappen in optimale conditie.

De Scheffer Groep biedt een compleet en veelzijdig dienstenpakket aan. Complexe opdrachten zijn ons op het lijf geschreven. We staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten en we komen altijd onze afspraken na.

Dat onze klanten onze aanpak waarderen, blijkt uit onze continue goedgevulde orderportefeuille en uit de langdurige relaties die we met onze opdrachtgevers hebben. We willen echter niet groeien om het groeien. De Scheffer Groep hoeft niet bekend te staan als de grootste, maar wel als de beste.

En daarom is professie onze passie!