Nieuwe opdracht!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Scheffer Groep gaat in opdracht van de gemeente Zwolle het voormalig ”Combigebouw” nabij het Centraal Station in Zwolle slopen. Dit project wordt hét duurzame sloopproject van en in de gemeente Zwolle!
Los van de bijzondere en drukke locatie waarbij we onder andere te maken hebben met de spoorwegwet vergunning ligt hier de maximale focus op duurzaamheid, zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit Scheffer Groep. Zo hebben we voor dit project onder andere de Verificatieregeling circulair sloopproject aangevraagd. Dit is een vergunning per project waarmee wordt aangetoond dat het project duurzaam en circulair is uitgevoerd. Dit wordt getoetst door een externe (certificerende) instantie.

Inmiddels zijn we ruim anderhalf week geleden gestart met het oogsten van alle materialen én de gang zit er al goed in! Doordat wij geruime tijd van te voren al inzichtelijk hadden welke materialen er beschikbaar zouden komen is een groot deel al op of onderweg naar een nieuwe bestemming.

De komende maanden zullen wij via de projectcase updates geven. In de loop van volgende week is er op deze pagina ook realtime te zien wat de vordering is in percentage en wat het percentage hergebruik op dat moment is.