Totaalsloop en Infra kantoorgebouw te Amsterdam

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Scheffer Groep heeft vorige week een mooie nieuwe opdracht weten binnen te halen. Het betreft hier de totaalsloop en asbestsanering van een ca. 18.000m3 groot kantorenpand in Amsterdam. Het huidige pand moet wijken voor nieuwbouw.

Aanvullend op de sloopwerkzaamheden zullen wij ook al het grondwerk ten behoeve van de nieuwbouw gaan uitvoeren en het leveren/aanleggen van de infra. Zo komt er onder het nieuwe gebouw over de gehele oppervlakte een parkeerkelder, al met al zal er dan ook zeker 5.000m3 grondverzet uitgevoerd gaan worden door ons.

Het gehele project dient uitgevoerd te worden conform de BREEAM standaard en wel de hoogst mogelijke haalbare variant ”Outstanding”.

Alvorens wij beginnen met het daadwerkelijk slopen van het gebouw zullen wij alle herbruikbare materialen in kaart brengen, demonteren en doorverkopen voor een tweede leven aan ons netwerk met diverse afzetkanalen. Al het vrijkomende puin wordt door ons op locatie gebroken tot gecertificeerd granulaat. Dit granulaat wordt deels hergebruikt op de locatie zelf en deels in de nabije omgeving. Op deze manier dragen wij op een duurzame manier ons steentje bij aan het milieu en aan de toekomst.

Wij starten onze werkzaamheden begin oktober op en zullen het grootste deel van onze werkzaamheden medio maart 2021 afronden.

Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor updates over dit mooie project.