Nieuwe opdracht: totaalsloop 34 woningen te Drachten!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Scheffer Groep heeft de opdracht verworven voor de totaalsloop en asbestsanering van 34 woningen in Drachten! De oude woningen moeten wijken voor vervangende nieuwbouw.

In opdracht van woningcorporatie Accolade gaat Scheffer Groep op zeer korte termijn starten met de asbestsanering en totaalsloop van de 34 woningen in Drachten. Hierbij worden ook alle overige opstallen en terreininrichting in meegenomen zodat we uiteindelijk een leeg en schoon perceel kunnen opleveren voor de nieuw te bouwen woningen.

De asbestsanering start in week 7 van dit jaar en de machinale sloop start naar schatting in week 9, deze werkzaamheden zullen naadloos op mekaar worden ingepland.

Scheffer Groep werkt ook hier op de meest duurzame wijze met circulariteit hoog in het vaandel. Zoals altijd streven wij naar maximaal hergebruik, de eerste materialen zijn inmiddels ook al uitgezet onder onze afzetkanalen. Deze wijze sluit naadloos aan de kernwaarden van zowel de opdrachtgever als ons bedrijf! Tijdens de werkzaamheden zullen wij de resultaten en foto’s uiteraard delen, houd hiervoor onze website of sociale media kanalen in de gaten. Meer weten over duurzaamheid binnen ons bedrijf? Check dan gauw onze duurzaamheid pagina!

Wij danken woningcorporatie Accolade met het gestelde vertrouwen in ons bedrijf! Benieuwd wat Scheffer Groep voor u kan betekenen? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.