Jubilarissen!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Dit jaar vieren wij maar liefst vijf stuks 12,5 jarige jubilea. In de afgelopen periode waren dat er twee. Namelijk Harry en Mariska. Beide collega’s werden recent door ons in het zonnetje gezet.

Harry is op 21-1-2008 bij ons begonnen als handsloper en heeft al vrij gauw zijn DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar) diploma gehaald. Sindsdien is Harry grotendeels actief binnen onze divisie asbestsaneringen. Harry wordt gezien als een fijne, gezellige collega en is ochtend op ochtend weer vroeg van de partij!

Mariska is op 9-4-2008 bij Scheffer Groep in dienst gekomen en zorgt er vanaf dat moment voor dat iedereen, elke dag weer, in een schone werkomgeving kan werken. Ook Mariska is een fijne en gezellige collega met een goed gevoel voor humor!

Harry en Mariska: bedankt!

Scheffer Groep hecht grote waarde aan langdurige relaties met zowel haar opdrachtgevers maar zeker ook met haar personeel. De feiten liegen hier niet om.. Wist u dat ruim 45% van ons personeelsbestand al langer dan 12,5 jaar in dienst is bij Scheffer Groep en dat de langst werkzame persoon al sinds 1-6-1992 bij ons in dienst is?

De resterende maanden van 2020 zullen wij weer een tweetal 12,5 jarige jubilea mogen verwelkomen. Hierover later meer!