Renovatiesloop

Bij renovatiesloop blijft een pand, zoals een ziekenhuis, productiehal of een woning, vaak in gebruik. Een uitstekende voorbereiding en planning zijn daarom onmisbaar. Onze medewerkers denken in het voortraject mee om de overlast voor bewoners en werknemers zoveel mogelijk te beperken. Ook treft de Scheffer Groep alle mogelijke maatregelen, zodat de dagelijkse werkzaamheden veilig en hygiënisch door blijven gaan.

Hoe hoger de tijdsdruk en hoe complexer de situatie, des te meer is het werk ons op het lijf geschreven. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technieken en werken nauw samen in een team van bouwers. Volgens een strakke planning en met de bouwplannen in de hand beginnen onze werknemers met het afbreken en verplaatsen van constructies om de renovatie zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen.

Bij productiebedrijven is het van groot belang dat machines zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Daarom is de Scheffer Groep 24 uur per dag inzetbaar. Onze medewerkers komen in actie wanneer een productielijn moet worden gewijzigd of andere bouwkundige aanpassingen moeten worden uitgevoerd. Zo nodig doet de Scheffer Groep dit, terwijl een deel van de productielijn in werking blijft.