Sloopwerken

Scheffer Groep heeft zich ontwikkeld tot een specialist voor alle soorten sloopwerk. Met een modern en goed onderhouden machinepark worden kwalitatieve sloopwerkzaamheden gerealiseerd.Al sinds de oprichting van de Scheffer Groep in 1991 is slopen één van onze grootste bedrijfstakken. Door al die jaren ervaring weten wij hoe veel uitgebreider, geavanceerder en veiliger sloopwerken uitgevoerd moeten worden.

Slopen is tegenwoordig niet meer zomaar een gebouw plat gooien, maar vereist specialistische kennis bij zowel de voorbereiding als de uitvoering van een sloop. De Scheffer Groep heeft specialisten in dienst die tot in detail een sloop voorbereiden en geschoold personeel om de sloop daadwerkelijk uit te voeren.

Bij de uitvoering wordt zorgvuldig omgegaan met het milieu en de omgeving. Te allen tijde worden maatregelen getroffen om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Vrijkomende materialen worden, indien mogelijk, hergebruikt en gerecycled.

Om de kwaliteit te bieden waarom de Scheffer Groep bekend staat, beschikken wij over een modern en goed onderhouden machinepark. Doordat onze werkzaamheden variëren van renovatie- tot en met totaalsloop is ons machinepark zeer omvangrijk en divers.

Kortom, door jarenlange ervaring én ons geavanceerde machinepark heeft de Scheffer Groep zich ontwikkeld tot een specialist voor alle soorten sloopwerk.