Boren en Zagen

De Scheffer Groep heeft voor alle soorten sparingen in beton en ander steenachtig materiaal, de juiste boren en zagen in huis. Met specialistisch en gevoelig materieel leveren we boorwerk precies op maat. Bij nieuwbouw, verbouw en renovaties kunnen onze specialisten met precisie nieuwe sleuven maken voor gas-, water- en elektriciteitsleidingen. Tijdens onze activiteiten kan wonen en werken gewoon doorgaan. Onze apparatuur is toegerust op stofarm werken.

Met wandzagen maken de medewerkers openingen in betonwanden, onder meer voor nieuwe deuropeningen, ramen en doorvoerkanalen. De machines zijn voorzien van ondersteunings- en uitlijningsapparatuur. Loodrechte zaaglijnen zijn daardoor gegarandeerd. We boren met doorsneden vanaf 12 tot en met 1200 millimeter door wanden en vloeren tot wel drie meter dik.

Onze zagen gaan met gemak door wanden en vloeren van 530 millimeter dikte. Voor dikker materiaal gebruiken we een draadzaag. Daarmee kunnen we zelfs complete machinefundaties of een volledige verdieping van een woning afzagen.

Onze goed opgeleide medewerkers zorgen voor een perfecte afwerking, zodat de boringen ook gebruikt kunnen worden voor siergaten. Zo nodig denkt de Scheffer Groep mee met de aannemer en de architect over de juiste plaats van de doorgangen, zodat de bouwconstructie niets aan stevigheid inboet.

Voor het maken van uitsparingen in vloeren heeft de Scheffer Groep de beschikking over de meest geavanceerde apparatuur. Onze medewerkers werken zowel binnen als buiten. Ze maken uitsparingen voor trapgaten, dilatatievoegen en zagen asfalt op maat.

Vloerverwarming frezen

Vloerverwarming frezen? Geen probleem! Scheffer Groep heeft het juiste materieel in huis om in ieder type vloer sleuven te frezen, stofvrij zowel nat als droog. Is uw stroomvoorziening niet toereikend? Dat is geen probleem. Scheffer Groep werkt geheel selfsupporting en wij redden ons in elke situatie.

Bent u installateur en zit u krap in uw tijd? Naast het freeswerk kunnen wij ook de buizen voor u leggen, de verdeler ophangen en de verschillende groepen hierop aansluiten.