Al 30 jaar lang Scheffer Groep!

By scheffer-admin In Uncategorized No comments

Op 1 juni was het exact 30 jaar geleden dat in Hattemerbroek, vanuit huis, de basis is gelegd voor ons mooie bedrijf!

Wat 30 jaar geleden is begonnen vanuit huis in Hattemerbroek, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met vestigingen in Wezep en Hoogkerk. In 1991 zijn wij gestart als diamantboor- en zaagbedrijf. Hedendaags werken er dagelijks zo’n 70 mannen en vrouwen in ons bedrijf en is ons dienstenpakket gevuld met tal van specialistische disciplines, waaronder: Asbestsaneringen, Boren en Zagen, Infra en Milieu, Mobiel puinbreken en Sloopwerken. Vanaf 2019 hebben wij een eigen recycling-locatie in Hoogkerk waarmee we onder de naam Scheffer Recycling een groot deel van de noordelijke markt bedienen. Verder zijn wij in het bezit van een Car- & Truckwash. Onder de naam Scheffer Wash-in worden hier alle denkbare voertuigen voor allerlei soorten klanten uit binnen- en buitenland in absolute topconditie gehouden.

Zonder al onze vakbekwame collega’s stonden wij nu niet waar we nu staan. In al die jaren hebben wij op alle fronten al vele bijzondere projecten mogen realiseren, in alle uithoeken van ons land en op de meest bijzondere locaties. Waar nodig wordt er ’s avonds, ’s nachts of in het weekend gewerkt, dit alles om onze klanten optimaal te bedienen. Wij zijn dan ook maar wat dankbaar en trots op al ons personeel! Uiteraard danken wij ook al onze trouwe relaties en opdrachtgevers voor het vertrouwen, in het verleden, nu en in de toekomst!

Scheffer Drive-Thru
Normaal gesproken zouden wij dit jubileum feestelijk vieren, helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Echter wilden wij ondanks de coronaperikelen dit niet geheel onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseerden wij, geheel corona-proof, voor ons personeel op 4 juni een ”Scheffer Drive-Thru”. Al ons personeel kwam die middag rond 15:00 uur met de auto op ons hoofdkantoor in Wezep. Hier werden ze feestelijk ontvangen met een hapje en een drankje, live muziek en ontving ieder personeelslid een presentje in de vorm van een zomerpakket. Daarnaast werden de directie en de familie vanuit het personeel ook verrast door meerdere mooie geschenken. Aansluitend op de Drive-Thru werden de auto’s buiten keurig in rij opgesteld voor een fotomoment, waarna iedereen huiswaarts keerde.

Nieuwe generatie
Scheffer Groep 30 jaar betekend ook dat Hans Scheffer (Algemeen Directeur) 30 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam is. Een hele prestatie waarbij we gerust kunnen zeggen dat Hans, zo ondernemend als hij is, een prachtbedrijf heeft neergezet.

Voor Hans een mooi moment om zijn beide zonen Jorrit (18 jaar in dienst) en Aron (8 jaar in dienst) verder naar voren te schuiven in de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Per 1 juni zal Jorrit dan ook fungeren in de rol van Operationeel Directeur en Aron als Bedrijfsleider Commercie en Techniek. Hans zal als Algemeen Directeur zich geleidelijk aan meer op de achtergrond begeven en fungeren als adviseur en sparringpartner voor zijn beide zonen.

Het uiteindelijke doel van beide broers is om het levenswerk van hun vader op succesvolle wijze voort te zetten. Zoiets gaat en kan niet van de één op de andere dag. Vanaf 2018 zijn Jorrit en Aron al mede aandeelhouder van het bedrijf, om zo de toekomstige overname succesvol en geleidelijk aan te doen slagen.

Tijdens het jubileum is ons personeel van deze, toekomstgerichte stap, op de hoogte gebracht.